top of page
Sara Welling yhtyeineen.jpg

Sara Welling

/

  • Instagram
  • Spotify

Sara Welling on pitkän linjan näyttelijä-laulaja, jolla on monipuolinen kokemus esittävän taiteen alalta. Welling julkaisi Tämä ääni on mun - debyyttialbuminsa lokakuussa 2023 digialustoilla.

 

Tämä ääni on mun -konsertin kappaleet pohtivat ajankohtaisia teemoja vapaudesta elää omannäköistä elämää. Wellingin omakohtaisten tekstien ja tarinallisen kokonaisuuden ympärille on säveltäjä-muusikko Tuomas Hautala luonut ainutlaatuisia musiikillisia maisemia sisältävän teoksen, joka on eri genreissä liikkuvaa Art Pop -taidetta, voimakasta instrumentaalista ilmaisua sekä hilpeää ilon ja itseironian riemua.

 

Esitys on ennen kaikkea voimaannuttava kokemus, joka tarjoaa kuulijoille inspiraatiota, pohdintaa omannäköisestä elämästä ja juhlistaa samalla elämän valoja ja varjoja. Tunnin mittainen konsertti on runsas kokonaisuus huippumuusikoiden taidonnäytteitä, sulautuen saumattomasti yhteen Wellingin sanallisen pohdinnan ja lyyrisen laulun kanssa.

 

"Kuinka olla yksin ja yhdessä
Kuinka olla tässä ja maailmassa
Samaan aikaan

Valot ja varjot yhdessä leikkien"

 

Yhtye:

Sara Welling - Tekstit - Laulu
Tuomas Hautala - Sävellys - Koskettimet, haitari, taustanauhat, taustalaulu
Aleksi Kaufmann - Kitara, sello, taustalaulu
Silva Kallionpää – Viulu, taustalaulu

Jape Karjalainen / Jussi Koskinen - Basso

Sami Kontola / Ricardo Padilla - Perkussiot

 

Esityksen kesto on 60 minuuttia. Konsertti sopii niin pieniin ja intiimeihin tilaisuuksiin kuin täyttämään isommankin lavan. Esityksen kokoonpano on muokattavissa tilaajan tarpeisiin aina duosta 4-6 hengen bändiin.

bottom of page