top of page
Search

Sara Welling julkaisee uutta musiikkia


Kuva. Monipuolinen taiteilija Sara Welling julkaisee ensimmäisen albuminsa

Texicallin kautta. (Kuvaaja: Ilkka Saastamoinen)


Tämä ääni on mun on ensimmäinen sinkkulohkaisu Sara Wellingin syksyllä julkaistavalta albumilta. Kappale on kertomus oman todellisen äänen ja voiman löytymisestä, ja siitä että on alkanut elää sitä mitä todella on. Se julkaistaan digitaalisena Texicallin kautta.


Sara Welling on pitkän linjan näyttelijä-laulaja, jolla on monipuolinen kokemus esittävän taiteen alalta jo 20 vuoden ajalta. Nyt laulaja julkaisee ensimmäisen singlensä syksyllä ilmestyvältä “Tämä ääni on mun” -levyltä. Albumi on musiikillinen kudelma eri genrejä ja tarinoita ja on voimaantumisen matka itseä kohti.


Wellingin omakohtaisen tarinan ja kerronnallisen tekstin ympärille on säveltäjä-muusikko Tuomas Hautala säveltänyt konserttimaisen, vahvan ja herkän teoksen. Kappaleiden sanat ja sävelet luovat kokonaisuuden, jossa sanallinen pohdinta yhtyy musiikilliseen kudelmaan.


Tuleva levy käsittelee Tämä ääni on mun -sinkun samankaltaista tematiikkaa, vaikkakin erilaisista näkökulmista. Levyn tarinat ovat matka oman mysteerin ja omaäänisyyden äärelle. Albumi kertoo olemisen ja rajojen tutkimisesta, kipukohtien läpikäymisestä, iloa ja kepeyttä unohtamatta.


Welling aloitti levyn kappaleiden kirjoittamisen korona lockdownien aikana. Suurin osa levyn teksteistä löysi kymmenen kappaleen muodon kuukauden intensiivisen kirjoitusjakson aikana. Musiikkiesitys kuultiin muutamia kertoja pandemia-aikana, mutta ensi syksynä kokonaisuus julkaistaan eheänä albumina Texicallin kautta.

"Kuinka olla yksin ja yhdessä Kuinka olla tässä ja maailmassa Samaan aikaan Valot ja varjot yhdessä leikkien"Sara Welling / Tämä ääni on mun ilmestyy 26.5. digitaalisena.


Lisätietoja:


Comments


bottom of page