top of page
Search

Samigo & Amigos: Green Samba

– Oodi metsälle ja ihmisyyden ihmeellisyydelle

Green Samba singlejulkaisun kansi, jossa vihreä lehti

Kuva: “Green Samba” -kappaleen kansitaiteesta vastaa valokuvataiteilija Marko Hämäläinen ja graafinen suunnittelija Tuomas Saikkonen.


Kansainvälinen maisemamusiikin yhtye Samigo & Amigos julkaisee 1.9. toisen singlensä Green Samba. Kappale on oodi metsälle, elävälle luonnolle ja ihmisyyden ihmeelle. Se yhdistää kalevalaisen ja afrobrasilialaisen viisausperinteen tanssillisen musiikin keinoin ja symboloi yhteislaulullaan globaalia yhteisöllisyyttä. Green Samba -kappale on, ensisingle Summermanin ohella, osa Celebration-albumia, jota äänitettiin ja tuotettiin sekä Suomessa että Brasiliassa.


”Green Samba” on orkestraatioltaan rikas ja sävellyksellisesti monitasoinen, lähes sinfoninen teos. Kappaleessa kumarretaan luonnonvoimille ja ihmisyyden hyvyydelle”, kertoo Sami ”Samigo” Kontola.


”Teoksen pääsäveltäjä, huilisti Esa-Markku Juutilainen on luonut melodiateemat ja harmoniat jo vuosia sitten. Samigo & Amigos on sovittanut kappaleen ja luonut sille ainutlaatuisen universaalin olemuksen. Kukin soittaja on saanut vapauden tuoda oman panoksensa musiikilliseen kokonaisuuteen. Lopun yhteislaulu symboloi globaalia ykseyttä ja toimii mainiosti myös keikoilla yleisön kanssa”, valottaa Kontola ja jatkaa raikkaaseen elokuiseen metsään inspiroivalle kävelylle.


Samigo & Amigosin debyyttialbumi ”Celebration” sisältää monipuolisen kattauksen suurella sydämellä tehtyä uutta luovaa maisemamusiikkia ja siltä julkaistaan singlejä syksyn aikana Texicalli Digitalin kautta.PRE-SAVE -linkkiコメント


bottom of page