top of page
Search

ADELE SAUROS JULKAISEE NELJÄNNEN ALBUMINSA MAALISKUUSSA


Adele Sauros, photo by Viktor Hege

Adele Sauros julkaisee neljännen albuminsa Fresh Sound Records -levy-yhtiön kautta. Kuva. Viktor Hege. 


Espanjalainen Fresh Sounds Records (New Talent) julkaisee Adele Sauroksen neljännen albumin 'Your Special Loss' 7.3.2024. Levyllä kuullaan Sauroksen moderneja ja melodisia sävellyksiä ilmaisuvoimaisen yhtyeen tulkitsemina. Fresh Sound Records julkaisi myös Sauroksen edellisen albumin 'I Paint You' (2021). Helmikuun aikana uudelta levyltä julkaistaan kaksi singleä: Waiting That Life (16.2.2024) ja Your Special Loss (29.2.2024).


Saksofonisti Adele Sauros julkaisee neljännen albuminsa Your Special Loss maaliskuussa. Tuoreen albumin kappaleet liikkuvat vakavissa maisemissa. Levy on tarina toipumisesta ja toivon löytämisestä. Sävellykset ottavat vaikutteita pohjoismaisesta ja amerikkalaisesta jazzista Adele Sauros Quartetin tulkitsemana. 


Yhtyeen jäsenet ovat virtuoottisia jazz-muusikoita, joilla on rohkeutta ja luovuutta poiketa ennalta-arvattavista kaavoista. Tenori- ja sopraanosaksofoneja soittavan Sauroksen lisäksi levyllä soittavat pianisti Toomas Keski-Säntti, kontrabasisti Vesa Ojaniemi sekä rumpali Tuomas Timonen. 


Sauros on aiemmin julkaissut kolme albumia I Paint You (Fresh Sound Records 2021), My Spontaneous Mind (2016) ja It's Who I Am (2014). Yhtye on esiintynyt lukuisilla kotimaisilla ja Pohjoismaisilla  jazzfestivaaleilla. Vastikään kvartetti edusti  Suomea Nordic Jazz Comets tapahtumassa Montmartre Jazz Klubilla Kööpenhaminassa 2022 ja teki tapahtumaan tiimoilta Suomen Jazzliiton ja Ruotsin jazztoimijoiden järjestämän kiertueen Ruotsissa.


Myös uuden levyn tiimoilta yhtye kiertää ahkerasti niin kotimaassa kuin ulkomailla. 


Adele Sauros on suomalainen saksofonisti, joka on yksi tämän hetken aktiivisimmista jazzmuusikoista ja -säveltäjistä niin Suomessa kuin Euroopassa. Yhtye on julkaissut levyt: Adele Sauros - I Paint You (Fresh Sound Records 2021), Adele Sauros - My Spontaneous Mind (2016) sekä Adele Sauros Quartet - It's Who I Am (2014). 


Levynjulkaisukiertue 2024:

11.3. Larrys Corner, Tukholma, Ruotsi

12.3. Paradise Jazz, Kööpenhamina, Tanska

13.3. Brötz, Göteborg, Ruotsi

14.3. Omnikvariatet, Uppsala, Ruotsi

16.3. Kulturhus Vannvogna, Halden, Norja

20.3. Bar Rvbicon, Santander, Espanja

21.3. Bilbaina Jazz Club, Bilbao, Espanja

23.3. Jamboree, Barcelona, Espanja

24.3. Tenho Restobar, Helsinki, Suomi

27.3. Jazzanti, Helsinki, Suomi

12.4. Kulttuuritalo Wiljami, Rovaniemi, Suomi

16.4. Ravintola Lamppu, Lappeenranta, Suomi


Singlen ennakkokuuntelulinkki:Adele Sauros Your Special Loss albums cover art
Adele Sauros Your Special Loss levynkannet on suunnitellut Victor Hege.

Comments


bottom of page